köp inte den då!

jag kan bli så irriterad och sur över att folk verkligen måste bry sig om allt och alla och dessutom göra en stor grej av de. läste detta  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2964125.ab och man kan ju inte låta bli att tänka på att folk har alldeles för lite att göra. Om småbarns föräldrar nu verkligen bryr sig så himla mycket om sexfixieringen när det gäller deras ungar, köp inte bikinin då!
personligen spyr jag på förkrympta vuxenkläder till småbarn. Urringningar och genomskiljliga tyger är bara ett stort NO!
just därför undviker man att ens ge dem en titt när man går i äffarer och får syn på barnkläder.

=)

vilket flyt...


när jag fick reda på att min rumskompis skulle flytta till en egen lägenhet ville jag inte bo kvar själv i studentlägenheten som vi delade. Då började ett febrilt letande efter en egen lägenhet. Chansen att få en etta med bra hyra och lagom stor var just då för 3 veckor sedan lika med noll, hjälp vilken ångest! mejlade och ringde åt alla håll och kanter efter ett ställe att bo på. Jag kan räkna med fingrarna hur många som hörde av sig, 2 stycken! jag kände mig som en ensamstående mamma med en liten bebis ( min hund då), för på varenda ställe vägrade dem ta emot husdjur. Kände hur paniken började växa...
jag hörde av mig till en nära vän till mig som jag inte pratat med på ett tag och frågade om hon visste om någon lägenhet och så. Tre sekunder senare får jag ett sms där det stod, jag ska flytta till ett större så du kan ta min! snacka om lycka =) jag hörde sedan av mig till bovärden och han såg inga problem varken med att jag skulle ta över lägenheten eller med hunden! så igår skrev jag på kontraktet och postade iväg det. Till hösten väntar då en mysig etta som för övrigt är rätt stor 47kvm på mig inflytt 1sept. Ser verkligen fram emot detta, att få inreda och pyssla och göra det till mitt eget lilla slott.

/G

morr morr morr...

vem f*n vill sitta inne när det är så himla fint väder ute!!! att jobba kontorstider verkligen suger.... bara en timme kvar tills denna dag är slut, hur f*n ska jag klara de???


allt löser sig verkligen...

så skönt att veta att mitt största orosmoment nu är löst! säger inte mer än så för tillfället....=)

ha en bra dag!

nu eller aldrig...

bloggen har varit stängd ett tag...fick knäpp där och la ner den. men nu ska jag ta tag i den ock fixa å greja pga olika skäl som berättas lite längre fram... vad mystisk jag låter men så är det ..=)

hej så länge...
/G

RSS 2.0